onsdag 26 augusti 2009

Onsdag och trycket lättar

Anderson har gått ut i media och dementerat flyttryktena men bekräftat att han varit oense med Ferguson om laguttagningen till Community Shield. Dock har han sagt att han vill spela för United och att han har accepterat att Ferguson ställer högre krav på honom nu och att han tänker kämpa för sin plats i laget. Skönt att höra

Ferdinand tror sig vara spelklar redan om 14 dagar och inte 4 veckor som tidigare befarats. Låter bra, men jag undrar om han håller om han ska kastas in i en toppmatch direkt efter skada för typ tionde gången i rad, tror han är behov av lite längre reahab, ingen idé att stressa och åka på nya skador.

Ryktet gör också gällande att United ska lägga ett sista minuten bud på Arjen Robben i Real för att få honom till reapris. Vet inte om det är sant eller om det är så smart. Han är visserligen en grym spelare med härlig speed. Men han har redan tackat nej till United en gång och valde då en högre lön i Chelsea. Tycker dessutom att det är en förstärkning på fel ställe. Tror i så fall mer på Van Der Vart eller Sneijder som båda spelar mer centralt. Men jag föredrar att vi låter de holländska Madridspelarna vara och satsar på franska Gourcuff istället.

Skönt att första delen av mitt CL tips gav 100% utdelning. FC Zürich, Debrecen, Maccabia Haifa, Lyon och Atletico tog sig alla vidare precis som jag tippat och framförallt Debrecen och Haifa var lite osäkra. Idag är det dags för Arsenal, Stuttgart, Olympiacos samt de mer osäkra Sporting och FC Köpenhamn, kul om man kunde få 100% tipsutdelning även idag. Tycker det är synd att Fiorentina och Sporting möts, gillar båda lagen och hade föredragit en annan lottning. La Viola spelar ju en för Italien härligt offensiv fotboll och Sporting plockar fram stjärna efter stjärna till de europeiska storklubbarna. Min gissning är att Miguel Veloso i Sporting blir nyckeln ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar