tisdag 14 april 2009

Inför Porto plus Champions League tips

Porto - United


Läser i detta nu att Fletcher inte är med i den trupp som åkt till Portugal. Vilket orar mig väldigt, har de missat hans namn eller är han verkligen skadad? och hur allvarligt i så fall...


Blir plötsligt svårt att ta ut start elvan. Fletcher var gjuten. Får nog bli ett mittfält med Ronaldo-Carrick-Anderson-Giggs eller eventuellt Ronaldo-Carrick-Giggs-Rooney men Giggs-Carrick har ännu inte fungerat ihop. Kanske Ronaldo-Carrick-Scholes-Anderson-Giggs med Rooney ensam på topp, men vi måste ju vinna, alternativt byta ut Anderson mot Rooney och köra Berbatov på topp. Kanske troligast i alla fall. Alltså: Ronaldo-Scholes-Carrick-Giggs-Rooney med Berbatov på topp. Gissar att Ferguson väljer det till slut. Undrar om Scholes orkar bara. Vågar man "chansa" på Gibson som defensiv mittfältare. hm vore modigt och inte helt fel. Men nej. tror nog med denna nya information att Ferguson till slut väljer:


Van Der Sar
O'Shea-Ferdinand(Evans)-Vidic-Evra
Ronaldo-Scholes-Carrick-Giggs-Rooney
Berbatov


Tips: 0-2 (Rooney, Ronaldo)

Arsenal - Villareal


Villareal fick Marcos Senna skadad i helgen, ruskigt avbräck, Senna är en av La Ligas bästa. Med viktiga Santi Cazorla redan skadad blir det en tuff uppgift för Villareal att ta sig an ett formstarkt Arsenal på bortaplan. Fabregas är på spelhumör och hela Arsenal har fått en nytändning nu på våren. Gallas och eventuellt Almunia borta för Arsenal. Silvestre och Djourou känns ärligt talat sådär, men Fabinski har varit ok de gånger han fått vakta målet, så det känns som om Arsenal bör ha ett bra grepp om matchen. Bendtner spelade i helgen och jag förutsätter att det var för att vila Adebayor till imorgon. Osannolikt att Bendtner är med på planen i en match av verklig betydelse. Vi får se hur Pires tas emot på Emirates i morgon kväll, och hur han reagerar. Han bör väl få spela i Sennas frånvaro? Kan Rossi tysta Gunners? Tveksamt. Han var bra i Spanien men det är en annan sak i London.


Tips: 3-1 (Adebayor, Fabregas, Walcott - Rossi)


Chelsea - Liverpool

Kan verkligen Liverpool vända det här? Bra matcher mot Real Madrid och United gör mig något osäker, men Chelsea har vaknat under Hiddink, och Essien är tillbaka i Chelsea. Det bör inte vara något problem för Chelsea att hålla undan nu, även om Terry är borta. Ivanovic kan lika bra spela innerback och bör vara i perfekt mentalt tillstånd, efter de två målen senast.

Tips: 1-1 (Drogba - Torres)

Bayern München - Barcelona

Rena "parkpromenaden" även om jag förutsätter att Bayern gör vad de kan för att rädda hedern och Rensing och Lahm bör vara tillbaka i startelvan så tror nog inte ens den mest förhoppningsfulla Münchenbon på att detta går att vända. Tror att Barcelona gör ett noll efter en stund och att matchen dör ut då.

Tips: 0-2 (Messi, Eto'o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar