onsdag 8 april 2009

Kvartsfinaler Champions League

Om det var tufft "på pappert" igår är det än tuffare idag. Jag tror att vi får se en oerhört tillknäppt och tråkig match i England och en lite öppnare och målrikare likaledes i Spanien.

Liverpool - Chelsea

Riktigt tuff match och tydligen spelas den varje år i Champions League. Liverpool är ju i strålande form för tillfället och jag tror nog att de vinner totalt efter två 0-0 matcher och förlängning på Stamford Bridge. Oerhört jämnt och svårtippat, tur för Chelsea att de fått tillbaka Essien efter skada, tror nog Liverpool avgjort redan i hemmamatchen annars. För min del som United supporter är det tacksamt med dessa bataljer då de kommer att suga musten ur spelarna och kanske få dem ur fokus i ligaspelet. Tråkigt att ens behöva tänka så, men uniteds form är av sådan art att man behöver all hjälp man kan få, åtminstone tills vi själv åter kommit i slag. Extra kul att se Gerrard och Alonso mot Lampard och Essien. Troliga Uppställningar:

Liverpool:


Reina

Arbeloa-Skrtel-Carragher-Aurelio

Alonso-Lucas

Kuyt-Gerrard-Riera

Torres


Chelsea:

Cech

Ivanovic(Essien)-Terry-Carvalho-A Cole

Ballack-Essien(Obi Mikel)-Lampard

Anelka-Drogba-Malouda

Mitt tips: 0-0



Barcelona - Bayern München

Har förutsättningar att bli en riktig kanonmatch. Framförallt kan det bli en osannolik duell på ena kanten med Lahm och Ribery mot Alves och Messi. Wow. Kan också bli så att Messi och Ribery vandrar fritt och Lahm och Alves får jaga varann från kortlinje till kortlinje. Men det är väl troligt att man backar upp med mittfältsspelare. Bayern kommer med en 5-1 förlust i bagaget och bör vara revanschsugna men jag tror att de får svårt på Camp Nou. Oerhört viktigt för Bayern att Ribery levererar som han har gjort i klubben men framförallt som han gjorde för landslaget förra veckan. En man kan göra underverk, men inte varje match. Toni kan vara viktig med huvudspelet framförallt om Puyol och Marquez spelar (Piqué är bättre). Men jag tror nog att Messi, Eto'o och Henry blir för bra för Bayern, även om Xavi är nyckeln till Barcas seger, hans passingar avgör. Bayern har tung frånvaro i Klose, Lucio och Van Buyten. Troliga laguppställningar:


Barcelona:

Valdes

Alves-Puyol-Marquez-Sylvinho

Xavi-Keita-Iniesta

Messi-Eto'o-Henry

Bayern München:

Rensing

Lell-Ottl-Breno-Lahm

Sweinsteiger-Van Bommel-Ze Roberto-Borowski-Ribery

Toni

Mitt tips: 2-0 (Messi, Eto'o)

1 kommentar:

  1. FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLLL,FYRAnoll, fyranoll, fyraNOLLL!!
    Tysken e väck- tysken e väck!! TYSKEN E VÄÄÄÄÄÄCK!!!!!

    *jajasannaminaord*

    /Tommaso, segerberusad, samt ser guldet i den nära framtiden :o)))

    Igen...

    SvaraRadera